inicio QUÈ FEM PROCEDIMENTS EMPRESA CONTACTE VENDA Online
  esp  ·  cat  ·  eng        
a a inicidocumentacióimprimir pàginaprotecta@protecta.net
 
     
 
 

Qui som ?

Els orígens de PROTECTA s’han de buscar a Àustria, on l’empresa als anys 30, sota el nom i la marca registrada “GUSSOLIT”, va començar la fabricació i distribució de materials per a la soldadura elèctrica i autògena. Aquest camp va enriquir-se més tard amb una gamma de productes a base de resines epoxídiques dedicades especialment al sector de reparació i tècnica d’unió (soldadura química).
A principis dels anys 50, el fill del fundador va traslladar la firma GUSSOLIT a Alemanya i va obrir delegacions a Itàlia, França, Amèrica del Sud i també va establir-se a Barcelona, des d'on va nomenar representants a tot el territori espanyol. Els productes marca GUSSOLIT (Metal Gussolit, Gupalon, Gupalit, GUSSOLITharz) van adquirir certa notorietat al sector del manteniment industrial.
Aquesta activitat i l’experiència adquirida en el transcurs dels anys, van permetre a l’empresa, ara PROTECTA, a principis dels anys 70, anar-se adaptant a les necessitats del mercat i juntament amb l’assistència de la casa mare a Alemanya, desenvolupar productes i tècniques d’aplicació per a LA PROTECCIÓ, REPARACIÓ I REHABILITACIÓ DE TOT TIPUS DE SÒLS INDUSTRIALS, NOUS I VELLS.
Primer a Catalunya, però actualment ja a tot el territori espanyol, PROTECTA (nom i marca registrats) presta un servei complet que abasta des de la visita i l’assessorament del tècnic fins al lliurament de l’obra en temps rècord.
La producció a casa, permet utilitzar matèries primeres d’última generació, un rigorós control de qualitat i una elecció de producte adequada a cada problemàtica de sòl.
Equips propis d’aplicació altament qualificats garanteixen un elevat nivell d’acabamet de tots els recobriments, tant si es tracta d’un RECOBRIMIENT EXTRADUR “antipols”, d’un PAVIMENT MULTICAPA de resina autonivellant, o d’un sistema d’extremada resistència mecànica a base de llosetes PVC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ↑ 

 
 
  Tlf: 902 152 472   |   Fax: 93 266 44 76   |   Email: protecta@protecta.net   |   Aviso Legal
PROTECTA S.A.U.  ·  C.I.F. : A-08275711
Domicilio: c/ Perú 104 08018 Barcelona
Contacto: protecta@protecta.net
Teléfono: 932663435
Dominios: protecta.net
Datos regístrales: Tomo 1956, folio 180, hoja 19084, libro 1363, sección 2, inscripción 1, Registro Mercantil de Barcelona
   |   Política de Privacidad
 
 
bcnsites.com